FRANSE WIJN & KAAS AVOND
Geniet van deze heerlijke avond met Franse wijn degustatie en Franse kazen

Niveau:
Tom De VosMarino Opsomer

In de prijs voor deze reeks is het eten en de wijn inbegrepen.
Extra drankjes worden apart afgerekend.
De prijs is incl BTW.

OPGELET : je kan ook voor de hele reeks van 3 inschrijven onder WINE & FOOD NIGHTS

Wat mag je verwachten?

Op 19/05/23 zal Marino jullie meenemen door Frankrijk, en dan hoofdzakelijk door de Loire, Bourgogne en Rhone streek. Van Marino kan je verrassingen verwachten!

Er zal ook een mooie selectie Franse kazen geserveerd worden 

Hoewel deze degustatie niet als doel heeft om wijn aan jullie te verkopen zal het toch mogelijk zijn om de geproefde wijnen aan een interessante prijs te kopen.

Tom De Vos

Specialisatie:
Gastronomische themakeuken


Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Marino Opsomer

Specialisatie:
Biodynamisch en natuurwijnen


Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.

Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Pinot te Knokke

Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.