Marino Opsomer

Wijnen Bacchus

Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.

Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Bacchus Wine and Spirits

Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.

Workshops gegeven door deze chef

Italiaans koken + wijn pairing

Binnenkort nieuwe datum
Niveau:
Marino OpsomerTom De Vos 120
Ontdek de workshop

Italiaanse wijn + Italiaans gerecht

3 workshops over Italiaanse wijn
Niveau:
Marino Opsomer Vrijdag 6/3 - 24/4 en 22/5 19u30 - 22u00 200 (all incl. voor de 3 workshops)
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.