Marino Opsomer

Wijnen Pinot
Specialisatie: Biodynamisch en natuurwijnen

Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.

Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Pinot te Knokke

Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.

Workshops gegeven door deze chef

WINE & FOOD NIGHTS

Geniet van deze heerlijke driereeks met wijn degustatie en food
Niveau:
Salvator VandewalleTom De VosMarino Opsomer
Ontdek de workshop

FRANSE WIJN & KAAS AVOND

Geniet van deze heerlijke avond met Franse wijn degustatie en Franse kazen
Niveau:
Tom De VosMarino Opsomer
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.