Marino Opsomer

Wijnen Bacchus

Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.

Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Pinot te Knokke

Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.

Workshops gegeven door deze chef

WIJN & GERECHT (21/4)

Geniet van deze heerlijke reeks met wijn degustatie en aangepaste gerechten
Niveau:
Tom De VosMarino OpsomerSalvator Vandewalle Vr 21/04/22 19:30 - 23:00 300 Euro voor de 3 avonden
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.