it's all about taste

De warmste week Workshops Chefs Meet & Eat

Over Fox Flambé

Fox Flambé is geen school!

Fox Flambé is een ontmoetingsplaats met een open keuken waar je vooral meer leert over product en smaak, en over hoe je gerechten beter en lekkerder kan bereiden.

Fox Flambé is voor beginners, liefhebbers, hobbykoks én chefs.

Je komt om bij te leren, maar ook om je te amuseren en te genieten van lekker eten en drinken.  Schrijf je in, met een vriend of vriendin, en stap in een avontuur van alles wat lekker eten is.

Fox Flambé is een plaats waar iedereen met goesting zijn goesting krijgt.

Ontdek meer over ons

Fox Flambé steunt de warmste week!

Op vrijdag 20 december organiseren Jasper Steverlinck en Fox Flambé een kookworkshop incl huiskamer concert van Jasper Steverlinck.

Dit exclusief event wordt georganiseerd naar aanleiding van 'De Warmste Week'. Alle opbrengst gaat integraal naar een goed doel, in dit geval naar VVA (Vlaamse Vereniging Autisme).

Voor de kookworkshop geven een aantal top chefs een recept vrij voor een gerecht dat we hier zullen bereiden. De deelnemers mogen helpen, en we gaan uiteraard allen samen deze heerlijke gerechten degusteren. Tussendoor zal Jasper een exclusief concert geven in 2 delen.

Doe mee aan onze actie

Wie

Tom , ‘the fox’ … cookaholic en foodie uit Brugge.

Als kind ging ik elke week mee op restaurant met vader Ignace. Dat heette toen “klantenbezoek”. Vader was vleesleverancier aan horeca en ‘moest ‘ de klanten een plezierke terug doen. Duidelijk een smoes om lekker te gaan eten! Hier kreeg ik de microbe te pakken.

Meer over Tom De Vos

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.