Tom De Vos

Cookaholic

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Workshops gegeven door deze chef

Gewoon lekker koken! (2 plaatsen)

Lekker koken voor liefhebbers zonder veel kook ervaring
Niveau:
Tom De Vos Woensdag 20/10/21 19u00 - 23u00 210 Euro voor 3 workshops
Ontdek de workshop

Classics met een twist

4 plaatsen beschikbaar
Niveau:
Tom De Vos Woensdag 10/11/21 19u00 - 23u00 210 Euro voor 3 workshops
Ontdek de workshop

Eenpansgerechten

Lekkere gerechten, snel klaar, in 1 pan!
Niveau:
Tom De Vos zaterdag 20/11/21 11u00 - 14u00 65 Euro
Ontdek de workshop

Spaanse wijn + Spaans gerecht

Ontdek Spanje als wijnland met top sommelier Marino Opsomer.
Niveau:
Marino OpsomerTom De Vos Vrijdag 19/11/21 19u30 - 22u30 210 Euro (all incl. voor de 3 workshops)
Ontdek de workshop

Mediterraans koken

Klassieke gerechten met een kleine twist.
Niveau:
Tom De Vos Februari 2022 19:00 - 23:00 350 Euro voor 5 workshops
Ontdek de workshop

Ovenschotels

Leer een viertal heerlijke ovenschotels maken
Niveau:
Tom De Vos Zaterdag 19/03/22 11:00 - 14:30 70 Euro
Ontdek de workshop

FISH met 'Pieterman'

2 workshops met alles over bewerken en bereiden van vis
Niveau:
Pieter DhaeseTom De Vos Ma 22/11/21 en ma 6/12/21 19:00 - 23:00 85 Euro per workshop
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.