Tom De Vos

Cookaholic
Specialisatie: Gastronomische themakeuken

Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Workshops gegeven door deze chef

VALENTIJN workshop

Volg samen met je geliefde een leuke kookworkshop voor Valentijn
Niveau:
Tom De Vos deze workshop is voorbij en komt wellicht later terug
Ontdek de workshop

WINE & FOOD NIGHTS

Geniet van deze heerlijke driereeks met wijn degustatie en food
Niveau:
Salvator VandewalleTom De VosMarino Opsomer
Ontdek de workshop

WINTERKOST (4 workshops)

4 workshops met lekkere winterkost
Niveau:
Tom De Vos Wo 20/09/23 19u-23u 350 Euro voor 4 workshops
Ontdek de workshop

FRANSE WIJN & KAAS AVOND

Geniet van deze heerlijke avond met Franse wijn degustatie en Franse kazen
Niveau:
Tom De VosMarino Opsomer
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.