Tom De Vos

Cookaholic

Tom De Vos is 53, geboren in Gent, en al meer dan 28 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Workshops gegeven door deze chef

WIJN & GERECHT (21/4)

Geniet van deze heerlijke reeks met wijn degustatie en aangepaste gerechten
Niveau:
Tom De VosMarino OpsomerSalvator Vandewalle Vr 21/04/22 19:30 - 23:00 300 Euro voor de 3 avonden
Ontdek de workshop

MEDITERRAANS koken (26/4)

3 workshops over de Mediterraanse keuken : SPANJE - ZUID FRANKRIJK en ITALIE
Niveau:
Tom De Vos Wo 26/04/23 - 17/05/23 en 14/06/23 19:00 - 23:00 280 Euro voor 3 workshops
Ontdek de workshop

VALENTIJN workshop 14/2

Volg samen met je geliefde een leuke kookworkshop voor Valentijn
Niveau:
Tom De Vos Di 14/02/23 19u - 23u 90 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.