Tom De Vos

Cookaholic

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Workshops gegeven door deze chef

Gewoon lekker koken!

5 kooklessen met gerechten waarmee je nadien kan uitpakken!
Niveau:
Tom De Vos Woensdag 03/09/20 19u00 - 23u00 70 Euro per workshop
Ontdek de workshop

Classics met een twist

VOLZET
Niveau:
Tom De Vos Binnenkort communiceren we nieuwe datums 19u00 - 23u00
Ontdek de workshop

Eenpansgerechten NIEUW!

NIEUW : zaterdag 26 september : geschikt voor studenten!
Niveau:
Tom De Vos Zaterdag 26/09/20 12u00 - 14u30 50
Ontdek de workshop

Italiaanse wijn + Italiaans gerecht

3 workshops over Italiaanse wijn
Niveau:
Marino OpsomerTom De Vos 18/9 - 9/10 en 13/11 19u30 - 22u30 200 (all incl. voor de 3 workshops)
Ontdek de workshop

Valentijn workshop

Kook voor je geliefde op Valentijn
Niveau:
Tom De Vos 13/02/2021 19u30 - 23u30 80 per persoon
Ontdek de workshop

Tomaten! VOLZET

Kookworkshop met uitsluitend gerechten waar de tomaat centraal staat
Niveau:
Tom De Vos Vrijdag 10/07/20 19:00 - 22:30 65 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.