Tom De Vos

Cookaholic

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Workshops gegeven door deze chef

Gewoon lekker koken!

3 kooklessen met gerechten waarmee je nadien kan uitpakken!
Niveau:
Tom De Vos vanaf wo. 1-4-20 19u00 - 23u00 210
Ontdek de workshop

Classics met een twist

VOLZET
Niveau:
Tom De Vos 19-01-20 19u00 - 23u00
Ontdek de workshop

Eenpansgerechten

Binnenkort een nieuwe datum
Niveau:
Tom De Vos 12u00 - 14u30 50
Ontdek de workshop

Italiaans koken + wijn pairing

Binnenkort nieuwe datum
Niveau:
Marino OpsomerTom De Vos 120
Ontdek de workshop

Italiaanse wijn + Italiaans gerecht

3 workshops over Italiaanse wijn
Niveau:
Marino OpsomerTom De Vos Vrijdag 24/4 en 22/5 en 19/6 19u30 - 22u00 200 (all incl. voor de 3 workshops)
Ontdek de workshop

Valentijn workshop (VOLZET)

Kook voor je geliefde op Valentijn
Niveau:
Tom De Vos 14/02/2020 19u30 - 23u30 80 per persoon
Ontdek de workshop

gewoon lekker koken

Niveau:
Tom De Vos Woensdag 01/04/2020 19u00 70
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.