START TO BBQ
Zet je eerste stappen in beter leren BBQ-en!

Niveau:
Michel Tiberghien

In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Leer je bbq te beheersen. We leren je een aantal techniek aan die ervoor zullen zorgen dat je GEEN STRESS meer hebt aan de BBQ.

Daarnaast tonen we je hoe je de lekkerste, malste en sappigste steaks, groenten en vis maakt, en dit op een full proof manier.

Na deze workshops ben je heer en meester van het vuur en tover je lekkerste gerechten uit je mouw

Michel Tiberghien

Specialisatie:
open vuur - bbq


Michel Tiberghien, BBQ & outdoorcooking liefhebber, gediplomeerd kok en bezieler van GHENTlemen’s BBQ.

GHENTlemen’s BBQ is Michel’s blog/receptenwebsite, voortgekomen uit een uit de hand gelopen BBQ-hobby. Waar ook Michel ooit begon met het grillen van hamburgers en braadworsten bewandelde hij al snel de minder gebaande paden van het barbecuen. Klassiekers en nieuwe recepten uitproberen, zelf recepten samenstellen en slowcooking. Van de traditionele ketelbarbecue tot een kamado en pelletbarbecue… Michel kent ze allemaal en die ervaring deelt hij graag met jullie!

Aan de hand van zijn recepten hoopt Michel jullie te inspireren om familie en gasten te verrassen met een heerlijk barbecuefestijn. Van aperitiefhapjes en voorgerecht, tot hoofdgerecht en dessert; helemaal zelfgemaakt! 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.