PIZZA in houtoven
Leer heerlijke pizza maken en bakken in een COOKPIT houtoven

Niveau:
Tom Van Loock De bar is open tijden de workshop maar de drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs.

In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten

In deze workshop leer je een authentiek pizza deeg maken. Er zal veel variatie zijn in de soorten pizza. Tom is echt een specialist in pizzadeeg en leert je alle knepen van het vak. De workshops zijn ook specifiek gericht op deeg, afwerking en bakken in hout pizza oven.

Uiteraard kan je deze pizza nadien ook maken thuis en in een gewone oven bakken. Daarvoor krijg je ook nog wat tips & tricks mee.

Tom Van Loock

Specialisatie:
Patisserie op zijn allerbest


Tom werkt al van zijn 15 jaar als student in dorpse bakkerijen.

Na zijn opleiding aan PIVA te Antwerpen is hij aan een leertocht begonnen door in de toenmalige beste patisserie zaken van België te gaan werken oa. Del Rey, Pierre Marcolini,...

Vervolgens heeft Tom de overstap gemaakt naar gastronomie bij Petit Zinc met 1 ster en daarna naar de Karmeliet met 3 sterren.

Later heeft hij samen met zijn vrouw Patisserie Academie in Brugge gestart.

Tom trok opnieuw naar de horeca om er gedurende een paar jaar verantwoordelijke patissier te zijn voor de concepten van Sergio Herman in Cadzand. Na een tijd als docent te werken voor kokschool Ter Duinen in Koksijde is hij tegenwoordig actief als freelance consulent voor desserts in verschillende horeca zaken.

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.