In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In deze workshop leer je een authentiek pizza deeg maken. Er zal veel variatie zijn in de soorten pizza. Tom is echt een specialist in pizzadeeg en leert je alle knepen van het vak. De workshops zijn ook specifiek gericht op deeg, afwerking en bakken in hout pizza oven.
Uiteraard kan je deze pizza nadien ook maken thuis en in een gewone oven bakken. Daarvoor krijg je ook nog wat tips & tricks mee.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Tom werkt al van zijn 15 jaar als student in dorpse bakkerijen.
Na zijn opleiding aan PIVA te Antwerpen is hij aan een leertocht begonnen door in de toenmalige beste patisserie zaken van België te gaan werken oa. Del Rey, Pierre Marcolini,...
Vervolgens heeft Tom de overstap gemaakt naar gastronomie bij Petit Zinc met 1 ster en daarna naar de Karmeliet met 3 sterren.
Later heeft hij samen met zijn vrouw Patisserie Academie in Brugge gestart.
Tom trok opnieuw naar de horeca om er gedurende een paar jaar verantwoordelijke patissier te zijn voor de concepten van Sergio Herman in Cadzand. Na een tijd als docent te werken voor kokschool Ter Duinen in Koksijde is hij tegenwoordig actief als freelance consulent voor desserts in verschillende horeca zaken.