Tom Van Loock

Chef patissier Pure-C

Tom werkt al van zijn 15 jaar als student in dorpse bakkerijen.

Na zijn opleiding aan PIVA te Antwerpen is hij aan een leertocht begonnen door in de toenmalige beste patisserie zaken van België te gaan werken oa. Del Rey, Pierre Marcolini,...

Vervolgens heeft Tom de overstap gemaakt naar gastronomie bij Petit Zinc met 1 ster en daarna naar de Karmeliet met 3 sterren.

Later heeft hij samen met zijn vrouw Patisserie Academie in Brugge gestart.

Onlangs is Tom begonnen als verantwoordelijke patissier voor de concepten van Sergio Herman in Cadzand.

 

Workshops gegeven door deze chef

Patisserie

nog 1 plaats
Niveau:
Tom Van Loock vanaf di. 04/02/2020 19u00 tot 23u00 480 (80€ / workshop)
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.