In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Diya heeft zich helemaal verdiept in keuken van haar moederland.Zij hecht heel veel belang aan de typische kruiden voor de Indische keuken.
In deze workshop staat de chicken tikka massala centraal, maar worden ook nog een 3-tal andere Indische gerechtjes bereid.
Verwacht je ook gewoon aan een leuke gezellige vrijdag avond in Indische sfeer! Smullen!
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Diya werd geboren in Basanti, Indië. Op 2-jarige leeftijd werd ze door een Vlaams gezin geadopteerd en sindsdien woont Diya in België.
Door haar roots en haar enorme passie voor eten heeft Diya zich laten inspireren om te verrassen met klassieke Indische gerechten waar ze toch wat van haar Vlaamse persoonlijkheid in steekt.
Zo zijn Indische gerechten meestal zeer pikant, waardoor je op den duur niet meer smaakt wat je eet. Dat vindt ze jammer. Daarom houdt zij daar rekening mee in haar recepten, zodat iedereen kan mee genieten van deze toch zeer speciale keuken.