Diya Janssens

Kookindi
Specialisatie: Indische en Oosterse keuken

Diya werd geboren in Basanti, Indië. Op 2-jarige leeftijd werd ze door een Vlaams gezin geadopteerd en sindsdien woont Diya in België.

Door haar roots en haar enorme passie voor eten heeft Diya zich laten inspireren om te verrassen met klassieke Indische gerechten waar ze toch wat van haar Vlaamse persoonlijkheid in steekt.

Zo zijn Indische gerechten meestal zeer pikant, waardoor je op den duur niet meer smaakt wat je eet. Dat vindt ze jammer. Daarom houdt zij daar rekening mee in haar recepten, zodat iedereen kan mee genieten van deze toch zeer speciale keuken.

Workshops gegeven door deze chef

Chicken Tikka Massala / pakora met vis

Dé Indische klassiekers in 1 kookworkshop
Niveau:
Diya Janssens woensdag 29/4/20 19:00 - 23:00 65
Ontdek de workshop

Aziatisch koken

reeks van 4 kookworkshops over de Aziatische keuken (VOLZET)
Niveau:
Diya JanssensNataya Charanrat zaterdag 18/1 - 15/2 - 14/3 en 25/4 10:30 - 14:30 260
Ontdek de workshop

Indisch koken met Diya

Nog 1 plaats
Niveau:
Diya Janssens Zaterdag 14 maart 2020 10u30 - 14u30 70
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.