Diya Janssens

Freelance Indische chef
Specialisatie: Indische en Oosterse keuken

Diya werd geboren in Basanti, Indië. Op 2-jarige leeftijd werd ze door een Vlaams gezin geadopteerd en sindsdien woont Diya in België.

Door haar roots en haar enorme passie voor eten heeft Diya zich laten inspireren om te verrassen met klassieke Indische gerechten waar ze toch wat van haar Vlaamse persoonlijkheid in steekt.

Zo zijn Indische gerechten meestal zeer pikant, waardoor je op den duur niet meer smaakt wat je eet. Dat vindt ze jammer. Daarom houdt zij daar rekening mee in haar recepten, zodat iedereen kan mee genieten van deze toch zeer speciale keuken.

Workshops gegeven door deze chef

INDISCH KOKEN : Kip tikka massala (19/4)

Bereid onder andere een heerlijke Kip tikka Massala met Diya
Niveau:
Diya Janssens VR 19/4/24 19:00 - 23:00 90 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.