In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Er is wel 1 aperitief inbegrepen.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Er is wel 1 aperitief inbegrepen.
De prijs is incl BTW.
OFYR staat voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen.
Tijdens onze 4 uur durende workshops ga je aan de slag onder begeleiding van een professionele chef en bereid je verschillende gerechten waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen.
We experimenteren niet enkel met de warmtezones van de plaat, maar ook de verschillende accesoires komen aan bod. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse ter beschikking gesteld.
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.