In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Hermes maakt met jou een aantal lekkere fonds en sauzen zoals bijvoorbeeld bearnaise, archiduc, beurre blanc, pepersaus ...
Er zal telkens ook iets gemaakt worden (vlees, vis, groenten) waarbij je de saus kan proeven!
Zeker de moeite om je techniek van het sauceren bij te schaven.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.