JAPANS KOKEN : DONBURI
kookworkshop over de fantastische Japanse keuken

Niveau:
Yoshihito Mizuno

In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Yoshi heeft z'n eigen succesvolle Japans restaurant in Gent. Hij is creatief en experimenteert ook graag met de Japanse gerechten.

In deze reeks kookt hij samen met jullie rond 3 thema's :

Di 28/02/23 : Sushi en Sashimi

Di 28/03/23 : Udon & Ebi tempura

Di 25/04/23 : Donburi (Japanese rice bowls)

Je kan voor elke workshop apart inschrijven

Een lekker glas saké erbij en je avond kan niet meer stuk!!

Yoshihito Mizuno

Specialisatie:
Moderne Japanse keuken


Although he’s spent his entire culinary career working in Japanese  restaurants, Yoshihito Mizuno is expanding the boundaries of Japanese cuisine with his creative offerings.

Raised in Nagoya, Japan, Yoshi began his culinary career in Brazile where he opened and managed 9 japanese stores for a Japanese company . Afterwards he moved to Australia to join Saké restaurant , chosen as best restaurant from the pacific area twice.

 His innovative cooking style had also an impact  in New-Zealand & Japan.

“Over the past thirteen years Yoshi has steadily impressed  restaurant’s  with his creativity. They appreciate his ability to transform classic Japanese dishes into modern, exciting offerings.

Currently based in Bruges , Belgium to share more of his experience and the beauty of the most healthy food in the world.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.