In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Yoshi heeft z'n eigen succesvolle Japans restaurant in Gent. Hij is creatief en experimenteert ook graag met de Japanse gerechten.
In deze reeks kookt hij samen met jullie rond 3 thema's :
Di 28/02/23 : Sushi en Sashimi
Di 28/03/23 : Udon & Ebi tempura
Di 25/04/23 : Donburi (Japanese rice bowls)
Je kan voor elke workshop apart inschrijven
Een lekker glas saké erbij en je avond kan niet meer stuk!!
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Although he’s spent his entire culinary career working in Japanese restaurants, Yoshihito Mizuno is expanding the boundaries of Japanese cuisine with his creative offerings.
Raised in Nagoya, Japan, Yoshi began his culinary career in Brazile where he opened and managed 9 japanese stores for a Japanese company . Afterwards he moved to Australia to join Saké restaurant , chosen as best restaurant from the pacific area twice.
His innovative cooking style had also an impact in New-Zealand & Japan.
“Over the past thirteen years Yoshi has steadily impressed restaurant’s with his creativity. They appreciate his ability to transform classic Japanese dishes into modern, exciting offerings.
Currently based in Bruges , Belgium to share more of his experience and the beauty of the most healthy food in the world.