ITALIAANS koken
Italiaans koken uit Piemonte met Njam-tv-chef Sarah Puozzo

Niveau:
Sarah Puozzo 100 Euro Er is 1 aperitief inbegrepen in de prijs van de workshop

In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Foto : Heikki

Wat mag je verwachten?

Met Sarah niet enkel pasta! Hoewel ze haar eigen 'pasta academy' heeft in Amsterdam wil zij toch meer verfijning brengen in haar gerechten. Verwacht je aan creatieve Italiaanse gerechten met veel smaak en veel passie. Op haar eigen website kan je haar stijl alvast wat ontdekken : https://pastaacademy.eu/over-pasta-academy/

Sarah is ook Njam tv-chef, en houdt van koken met open vuur. Wie weet kan je daar ook wat ideeën voor opdoen tijdens deze kookworkshops.

Wil je graag leren hoe je die heerlijke, Italiaanse gerechten maakt zoals in Italië?
Dan zien we je graag bij deze bijzondere kookworkshop!

PIEMONTE MENU

Gekarameliseerde uientaart met parmigiano crème
Gevulde pasta maken met een lopende eierdooier (en truffel)
Brasato al vino rosso (gebraad in rode wijn)
Hazelnotencake met zabaglione


Foto : Heikki

Sarah Puozzo

Specialisatie:
Italiaans


Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.

Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.