BRUNCH (27/3)
Gezonde en gevarieerde brunch. Doe ideeën op voor je Paas brunch!

Niveau:
27/03/24 19:00 - 23:00 Charlot Pauwels 90 Euro Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

In deze workshop focussen we op gezonde, feestelijke en gevarieerde brunchgerechtjes. Hoe maak ik een perfecte (paas)brunch klaar? Hoe variëren we in gezonde en zondigende gerechten? Charlot zal het je leren. Goeie tips voor je brunch tijdens het paasweekend zodat je zelf mee kan genieten aan tafel!

Charlot Pauwels

Specialisatie:
gezond en sportgericht koken


Charlot Pauwels is foodblogster, auteur en kok over gezond en sportgericht koken.
Ze startte in 2018 haar foodblog 'cookalot' en focust daarbij op gezond, gebalanceerd koken.
Haar belangrijkste filosofie? Balance is key! Hou alles in evenwicht. Skip geen voedingsstoffen zoals koolhydraten maar balanceer en leer wanneer ze te eten en hoeveel.
Gezonde voeding wordt nog te vaak gekoppeld aan sla, tomaat en rauwe groenten. Het is echter zoveel meer dan groentjes! Zij leerde zichzelf variëren en experimenteren met lekkere ingrediënten. Ze is er dan ook van overtuigd dat gezond koken écht lekker kan zijn. Ze houdt ervan mensen te inspireren zodat iedereen kan ervaren dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn.
In 2020 schreef ze, samen met een personal trainer, een kookboek easy fit food gericht op gezondheid en balans. Bovendien volgde ze een technische opleiding 'sportvoeding' om de theorie nog beter om te zetten in de praktijk vol smaak.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.