In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Stijn bereidt zowel seizoensgebonden suggesties als klassiekers. Stuk voor stuk eerlijke gerechten waarbij het product primeert. Ook streekgerechten en ondergewaardeerde producten maken chef Stijn enthousiast. Hij is ook lid van de North Sea chefs. Stijn zal met jullie een seizoensgebonden menu bereiden dat hij ook met trots in z'n eigen restuarant zou serveren.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Chef Stijn Bauwens (°1974) groeide op in het restaurant en tearoom ’t Smisje van zijn ouders in Nieuwmunster. Hij studeerde A2 mechanica af en besloot op 18-jarige leeftijd kok te worden. Hij deed verdere ervaring op in topzaken als Le Sanglier des Ardennes (Durbuy), L’Ecailler du Palais Royal (Brussel) en driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge.
In de Kruidenmolen vind je zowel seizoensgebonden suggesties als klassiekers. Stuk voor stuk eerlijke gerechten waarbij het product primeert. Ook streekgerechten en ondergewaardeerde producten maken chef Stijn enthousiast. Zo promoot hij als ambassadeur van North Sea Chefs het koken met duurzame vis, onbekende vissoorten en bijvangst uit de Noordzee. Zijn gebakken mergpijp met toast haalde dan weer de lijst van 70 dingen die je moet eten voor je sterft.