DE KRUIDENMOLEN
Bereid een heerlijk menu met chef Stijn Bauwens

Niveau:
19:00 - 23:00 Stijn Bauwens 110 Euro er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Stijn bereidt zowel seizoensgebonden suggesties als klassiekers. Stuk voor stuk eerlijke gerechten waarbij het product primeert. Ook streekgerechten en ondergewaardeerde producten maken chef Stijn enthousiast. Hij is ook lid van de North Sea chefs. Stijn zal met jullie een seizoensgebonden menu bereiden dat hij ook met trots in z'n eigen restuarant zou serveren.

Stijn Bauwens

Specialisatie:
Klassieke keuken met veel respect voor het product


Chef Stijn Bauwens (°1974) groeide op in het restaurant en tearoom ’t Smisje van zijn ouders in Nieuwmunster. Hij studeerde A2 mechanica af en besloot op 18-jarige leeftijd kok te worden. Hij deed verdere ervaring op in topzaken als Le Sanglier des Ardennes (Durbuy), L’Ecailler du Palais Royal (Brussel) en driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge.

In de Kruidenmolen vind je zowel seizoensgebonden suggesties als klassiekers. Stuk voor stuk eerlijke gerechten waarbij het product primeert. Ook streekgerechten en ondergewaardeerde producten maken chef Stijn enthousiast. Zo promoot hij als ambassadeur van North Sea Chefs het koken met duurzame vis, onbekende vissoorten en bijvangst uit de Noordzee. Zijn gebakken mergpijp met toast haalde dan weer de lijst van 70 dingen die je moet eten voor je sterft. 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.