BLUENESS (binnenkort een nieuwe datum)
Bereid een heerlijk menu met chef THIJS BAERT

Niveau:
Thijs Baert

In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Verwacht je aan heerlijke gerechten van deze leerling van Sergio Herman. Thijs zoekt de fusion tussen de Franse en de Japanse keuken. Hij zal een aantal gerechten bereiden uit Blueness, waar sharing centraal staat! Niet te missen.

Thijs Baert

Specialisatie:
Fusion van Franse met Japanse keuken


Thijs Baert is al jaren een vaste waarde in de keuken van de Sergio Herman Group.

 Na zijn studies op Hotelschool Ter duinen is hij als 18-jarige gestart in het toenmalige 1*restaurant Pure C in Cadzand. Doorheen de jaren werd zijn harde werk beloond in een sous-chef functie van het sterrenrestaurant.

4 jaar later werd, tijdens de vernieuwing van het Strandhotel, een Japans foodbar geopend waar de jonge chef gedeeltelijk de leiding kreeg.
Na 3 jaar met 2 chefs aan het roer te staan in Blueness, werd door Sergio Herman de volledige leiding aan Thijs toegekend.

"Als kok kook ik vandaag een Franse keuken met zuivere smaken, waarbij ik steeds op zoek naar een Japanse smaak, product of bereidingswijze om in mijn gerechten terug te laten komen."

Voor mij is Japan al jaren een inspiratie bron. "Deze simpele, pure keuken waar het respect voor het product centraal staat, blijft me steeds uitdagen en doet me zoeken naar vernieuwing."

Foto Thijs by "Chantal Arnts"

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.