Slagerij Dierendonck

Hendrik Dierendonck
Specialisatie: Ambacht, terroir en passie voor vlees

Slagerij Dierendonck betekent VLEES. Sinds 1970 zijn wij steeds op zoek geweest naar het beste vlees. Een zoektocht die wij nog steeds voeren. We vertegenwoordigen zowel terroir (West-Vlaams Rood rund) als het beste vlees uit gans Europa (Rungis, Spanje, Schotland …).

Voor Dierendonck zijn ambacht, terroir en passie de sleutelwoorden die ervoor gezorgd hebben wat we nu zijn: beenhouwers in hart en nieren, beenhouwers die gehele dieren allemaal zelf versnijden voor zowel vers vlees, huisgemaakte artisanale charcuterie als traiteursgerechten met hoeveboter en room.

Al deze lekkernijen worden bereid in onze moderne en haccp gekeurde ateliers en keukens in St-Idesbald die vanuit de winkelruimte kunnen gezien worden, omdat beenhouwen onze passie is.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.