Tom Degroote

Njam tv-chef
Specialisatie: Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken

Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Workshops gegeven door deze chef

American style BBQ MASTERCLASS (27/5) VOLZET

Masterclass BBQ met top pitmaster Tom Degroote.
Niveau:
Tom Degroote 27/05/25 18:30 - 22:30 120 Euro
Ontdek de workshop

American style BBQ MASTERCLASS (10/6)

Masterclass BBQ met top pitmaster Tom Degroote.
Niveau:
Tom Degroote 10/06/25 18:30 - 22:30 120 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.