Tom Degroote

Njam tv-chef
Specialisatie: Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken

Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook workshops.

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Workshops gegeven door deze chef

FINGERFOOD (30/3)

2 workshops met een heleboel fingerfood om vingers en duimen van af te likken
Niveau:
Tom Degroote Do 30/03/23 en do 27/4/23 19:00 - 23:00 180 Euro voor 2 workshops
Ontdek de workshop

LIBANEES koken

Leer heerlijke gerechten bereiden uit de Libanese keuken met Tom Degroote
Niveau:
Tom Degroote Do 23/03/23 19u-23u 90 Euro
Ontdek de workshop

WINTER BBQ (16/2)

Winter barbecue met chef Tom Degroote
Niveau:
Tom Degroote Do 16/02/23 19u-23u 100 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.