Julie Minne is 40, geboren in Brugge. Ze is Master Germaanse Talen en Master Communicatiewetenschappen. Op de universiteit was ze in de ban van talen maar uiteindelijk is het de natuur die grip op haar leven kreeg. Vanuit het gezelligste Buitenhuis van Sijsele runt Julie Minne samen met haar man een outdoor totaalconcept, gaande van tuinaanleg tot -inrichting.
Het smaakvermogen van deze creatieve duizendpoot beperkt zich niet louter tot tuininrichting. Julie blijkt al jaren een fervente hobbykok. Vorig jaar sloegen zij en uitgeverij Lannoo de handen in elkaar' voor de creatie van het boek ‘Fire Dining’. Met dit outdoor kookboek toont Julie Minne je dat ‘fine dining’ perfect mogelijk is met een bbq zoals een kamado, Ofyr, ... Van heerlijk fingerfood, originele side dishes en hoofdgerechten met schaal- en schelpdieren, vis, vlees en gevogelte tot zoete afsluiters.
Julie Minne
Buitenhuis - Hobbychef
Specialisatie:
Fine dining BBQ