Edwin Menue

Cuines 33
Specialisatie: Keuken geïnspireerd door de natuur, licht en creatief

Sterrenchef Edwin Menue is eigenaar van het sterrenrestaurant Cuines 33. Hij droomde ervan om motorcrosser te worden, maar na een slechte val moest hij noodgedwongen van route veranderen.

Met een opleding aan de hotelschool in ROC Terneuzen, werkervaring in verschillende restaurants en behoorlijk wat stages wist hij Sergio Herman te overtuigen. Zijn 3 jaar harde werk in het restaurant Oud Sluis kreeg hij zeker en vast terugbetaald in kennis, maturiteit en karakter.

Met deze kennis opende Edwin Cuines 33: een uniek tapasrestaurant in Knokke. Zijn gerechten stralen passie, gedurfde smaken en kosmopolitische flair uit. Met maar 1 doel voor ogen; zijn gasten een onvergetelijke ervaring bieden, nam hij een eerste Michelin ster op zak.

Zonder enige ervaring of familie in de horeca waagde hij zich aan dit avontuur en dat loonde. Hij haalt net zoals tijdens het motorcrossen alles uit de kast om zijn beste kookkunsten te laten zien en daar ogen de njam-kijkers heel blij mee zijn.

Tegenwoordig is Cuines 33 geen tapasrestaurant meer, maar geweldig eigentijds omakase-restaurant, met veel wereldse invloeden en top producten. The sky is the limit voor Cuines 33!

Workshops gegeven door deze chef

CUINES 33* - Edwin Menue : smaken uit de zee (17/9) VOLZET

Kom een heerlijk menu koken met een sterrenchef
Niveau:
Edwin Menue 17/09/25 19:00 - 23:00 125 Euro
Ontdek de workshop

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.