The Bastard BBQ LOW & SLOW I (4/5) -> nog 3 plaatsen
BBQ-workshop met kamado bbq van 'The Bastard'

Niveau:
Za 4/5/24 11:00 - 15:00 Hermes Vanliefde 100 Euro Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten

We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om een toestel te beheersen is: ermee aan de slag te gaan. Daarom gaan jullie zelf een aantal gerechtjes klaarmaken waarvoor jullie verschillende technieken zullen gebruiken. Jullie worden ingedeeld in kleine groepjes en elke groep krijgt een Bastard ter beschikking.

We beginnen bij het begin: The Bastard aansteken en op temperatuur brengen. Terwijl die op temperatuur komt, is er ruim tijd om de mise-en-place voor de verschillende gerechtjes te doen.

In deze tweede workshop-reeks van The Bastard gaan we dieper in op het low & slow garen. We leren wat de mogelijkheden zijn, welke tools gebruikt worden, welke rubs, enfin, alle ins & outs om zelf thuis aan de slag te gaan.

De naam van deze techniek zegt het zelf, hier is tijd het belangrijkste ingrediënt. Toch zullen we in de tijdsspanne van de workshop een aantal heerlijke gerechten klaarmaken en natuurlijk zorgen we er ook voor dat we ons huiswerk gedaan hebben en jullie kunnen laten proeven van bereidingen waar we de dag ervoor al aan begonnen zijn!

Wat mag je verwachten in deze workshop?

Spareribs
Pulled Chicken
Pulled Pork
Crispy porkbelly
+ enkele sides

Hermes Vanliefde

Specialisatie:
Trip around the world


Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.

Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.

Quote van een goeie vriend:

‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…

Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.