In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve de drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve de drankjes.
De prijs is incl BTW.
Tijdens deze kookworkshop ga je heerlijk aan de bak! Taarten, gebak en ijs komen aan bod.
Je leert technieken en smaken te combineren
Een glimp van wat je gaat leren:
- Je leert de authentieke cantuccini uit Toscane maken,
- Je leert deeg bereiden en een mooie crèmevulling voor het maken van de traditionele Romeinse maritozzi,
- Je leert struffoli maken waar we in Noord-Italië gek op zijn,
- Je leert de perfecte tiramisù maken met zelfgemaakte Venetiaanse savoiardi koekjes.
Een dag vol heerlijke, zoete calorieën die je gastronomisch leert bereiden.
Foto: Heikki Verdurme
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.
Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.