Gastronomisch Italiaans koken
Italië op z'n PAASBEST met Njam-tv-chef Sarah Puozzo

Niveau:
Sarah Puozzo

In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve de drankjes.

De prijs is incl BTW.

foto : Heikki Verdurne

Wat mag je verwachten?

Met Sarah niet enkel pasta! Hoewel ze haar eigen 'pasta academy' heeft in Amsterdam wil zij toch meer verfijning brengen in haar gerechten. Verwacht je aan creatieve Italiaanse gerechten met veel smaak en veel passie. Op haar eigen website kan je haar stijl alvast wat ontdekken : https://pastaacademy.eu/over-pasta-academy/

Sarah is ook Njam tv-chef, en houdt van koken met open vuur. Wie weet kan je daar ook wat ideeën voor opdoen tijdens deze kookworkshops.

Wil je graag leren hoe je die heerlijke, Italiaanse gerechten maakt zoals in Italië?
Dan zien we je graag bij deze bijzondere kookworkshop!

Dit jaar kleurt jouw Paastafel tricolore! Het is tijd om Pasen te vieren met de lekkerste Italiaanse gerechten en dat leer je tijdens deze kookworkshop.

- Je leert de heerlijke, klassieker vitello tonato uit Piemonte maken.

- Daarna leer je samen met de Italiaanse Master of Pasta ravioli maken op de meest authentieke manier. Deze fluweelzachte pastakussentjes worden een favoriet aan tafel. 

- Je maakt een rotolo van kalfsvlees met asperges en een mooie zabaionesaus. En daarbij maak je nog een kleurrijke groententaart.

- Het diner wordt afgesloten met een topper van een dessert: de Zuid-Italiaanse cheesecake met ricotta die je Paas-klaar gaat maken. 

Kortom, een gevuld programma met gerechten die je leert maken voor een heerlijk Paasfeest bij jou thuis!

foto : Heikki

Sarah Puozzo

Specialisatie:
Italiaans


Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.

Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.