In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve de drankjes.
De prijs is incl BTW.
foto : Heikki Verdurne
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve de drankjes.
De prijs is incl BTW.
foto : Heikki Verdurne
Breng je BBQ-skills naar Italiaanse, gastronomische sferen tijdens deze outdoor cooking kookworkshop.
Vlees, vis, groenten, dessert en een cocktail komen allemaal aan bod.
Dit is een sneak peek van wat je gaat leren:
Je leert de traditionele bistecca alla fiorentina maken uit Toscane,
Je leert pasta alla chitarra maken op de meest authentieke manier en maakt er een mooi gerecht mee met langoustines op de BBQ,
Je leert een mooi verdure primavera maken (eetbaar lenteboeket),
Je leert een traditionele torta met rode wijn maken
Daarbovenop leer je ook een mooie smokey, Italiaanse cocktail maken.
Foto : Heikki
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.
Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.