Spaanse wijn + Spaans gerecht
Ontdek Spanje als wijnland met top sommelier Marino Opsomer.

Niveau:
Vrijdag 19/11/21 19u30 - 22u30 Marino OpsomerTom De Vos 210 Euro (all incl. voor de 3 workshops) 850 Euro voor 2 personen voor 3 workshops Inbegrepen

€ 210 voor 3 workshops (70€ per workshop)

De prijs is inclusief BTW.

Elke workshop worden minstens 12 Spaanse wijnen geproefd

Je krijgt telkens wat Spaanse gerechtjes om te eten tijdens de degustaties.

Wat mag je verwachten?

Drie sessies die uit theorie- en praktijkgedeelten bestaan.

Spanje wordt in 3 delen opgesplitst. 

19/11/21 : Northwest & Douro River Valley

10/12/21 : Ebro River @ Mediterranean Coast

14/01/22 : Central plateau @ Andalucia

Kwaliteit van de wijnen primeert op deze workshops!

Je schrijft in voor de 3 workshops

Marino Opsomer

Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.

Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Bacchus Wine and Spirits

Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.

Ontdek meer van deze chef

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.