Patisserie
VOLZET

Niveau:
Dinsdag 01/09/20 19:00 - 23:00 Tom Van Loock 320 Euro voor 4 workshops De bar is open tijdens deze workshop

De prijs is incl. BTW

Wat mag je verwachten

01/09/20 : Luxe gistdegen : sandwich / baba / rozijnenbroodje...

06/10/20 : Petit fours en gevulde koekjes / marsepein versieringen

03/11/20 : Macarons 

08/12/20 : Rolbiscuit en Kerststronk 

05/01/21 : Chamonix / peperkoek / peren en noten dessert 

Tom Van Loock

Tom werkt al van zijn 15 jaar als student in dorpse bakkerijen.

Na zijn opleiding aan PIVA te Antwerpen is hij aan een leertocht begonnen door in de toenmalige beste patisserie zaken van België te gaan werken oa. Del Rey, Pierre Marcolini,...

Vervolgens heeft Tom de overstap gemaakt naar gastronomie bij Petit Zinc met 1 ster en daarna naar de Karmeliet met 3 sterren.

Later heeft hij samen met zijn vrouw Patisserie Academie in Brugge gestart.

Onlangs is Tom begonnen als verantwoordelijke patissier voor de concepten van Sergio Herman in Cadzand.

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.