NORDIC koken
Leer heerlijke gerechten bereiden uit de Scandinavische keuken met Tom Degroote

Niveau:
Tom Degroote

In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

De Scandinavische landen staan met hun keuken aan de top van de huidige wereld gastronomie. Zij gaan uit van product en terroir, en koken met veel vernieuwing, smaak en respect voor het product.

Tom Degroote zal samen met jullie een aantal typische gerechten bereiden uit die keuken. Vlees, vis en groenten, het komt allemaal aan bod in deze workshop

Tom Degroote

Specialisatie:
Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken


Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.