n de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
n de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In deze reeks over Italië, Spanje en Zuid-Frankrijk maken we een aantal heerlijke klassieke zuiderse gerechten klaar.
Denk aan een heerlijke paella, een pizza, tian de boeuf, pasta.... Heerlijk smullen en niet moeilijk te bereiden!
Datums workshops, telkens op woensdag :
26-04/22 - 17/05/23 en 21/06/23
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.
Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.
Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.
In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.