In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In deze reeks maken we telkens typische herfst en wintergerechten klaar.
Denk aan een heerlijk stoofpotjes, wild, stoemp, groentenbereidingen en een workshop hapjes voor einderjaarsfeesten.
Datums workshops, telkens op woensdag :
20/9 - 18/10 - 22/11 - 13/12
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.
Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.
Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.
In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.