MEDITERRAANS koken (26/4)
3 workshops over de Mediterraanse keuken : SPANJE - ZUID FRANKRIJK en ITALIE

Niveau:
Wo 26/04/23 - 17/05/23 en 21/06/23 19u00 - 23u00 Tom De Vos 280 Euro voor 3 workshops Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

n de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

In deze reeks over Italië, Spanje en Zuid-Frankrijk maken we een aantal heerlijke klassieke zuiderse gerechten klaar.

Denk aan een heerlijke paella, een pizza, tian de boeuf, pasta.... Heerlijk smullen en niet moeilijk te bereiden!

Datums workshops, telkens op woensdag :

26-04/22 - 17/05/23 en 21/06/23

Tom De Vos

Specialisatie:
Gastronomische themakeuken


Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.