Mediterraans koken
Klassieke Mediterraanse gerechten, soms met een kleine twist.

Niveau:
Februari 2022 19:00 - 23:00 Tom De Vos 350 Euro voor 5 workshops De bar is open tijdens deze workshop

De prijs van deze workshop is incl. BTW

Wat mag je verwachten

In een reeks van 5 workshops gaan we samen een aantal klassieke Mediterraanse gerechten bereiden.

De twist? We gaan met dezelfde hoofdingrediënten telkens ook een aantal variaties maken. 

We gaan van Spanje over Frankrijk naar Italië en pikken er allerlei gerecht mee.
We volgen de seizoenen, en we zijn ruimdenkend voor onze twists. 

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.

We maken alle gerechten samen en eten alles samen op. Smullen dus!

Datums workshops: binnenkort maken wij de datums bekend.

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.