€ 200 voor 3 workshops (66,66 per workshop)
De prijs is inclusief BTW.
Elke workshop worden minstens 10 wijnen geproefd
Je krijgt telkens ook een Italiaans gerecht om te eten tijdens de degustaties.
€ 200 voor 3 workshops (66,66 per workshop)
De prijs is inclusief BTW.
Elke workshop worden minstens 10 wijnen geproefd
Je krijgt telkens ook een Italiaans gerecht om te eten tijdens de degustaties.
Drie sessies die uit theorie- en praktijkgedeelten bestaan.
Italie wordt in 3 delen opgesplitst. Noord, midden en zuid-Italie komen aan bod. Elke workshop gaat over 1 deel.
Kwaliteit van de wijnen primeert op deze workshops!
Data : 19/6 + 2 nader te bepalen datums
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Marino heeft verschillende titels, Sommelier Conseil - Université du Vin de Suze-La-Rousse, Maître Sommelier en Vins de France en ook Wereldwijnmeester.
Van 2001 tot 2016 was hij Sommelier in Restaurant Bartholomeus.
Van 2016 tot heden is hij Sommelier / Aankoop / Verkoop bij Bacchus Wine and Spirits
Hij is gepassioneerd door al wat culinair is, zo gaat hij voortdurend op zoek naar wijnen met finesse en elegantie.
Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.
Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.
Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.
In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.