In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Foto Heikki
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Foto Heikki
Met Sarah niet enkel pasta! Hoewel ze haar eigen 'pasta academy' heeft in Amsterdam wil zij toch meer verfijning brengen in haar gerechten. Verwacht je aan creatieve Italiaanse gerechten met veel smaak en veel passie. Op haar eigen website kan je haar stijl alvast wat ontdekken : https://pastaacademy.eu/over-pasta-academy/
Sarah is ook Njam tv-chef, en houdt van koken met open vuur. Wie weet kan je daar ook wat ideeën voor opdoen tijdens deze kookworkshops.
In deze workshop nemen we je mee door de smaken van Italië, van de lagune van Venetië tot de rijke tradities van Piemonte. We beginnen met een verfijnde antipasti: chiccetti van pasta met gebrande polpo, een typisch Venetiaans hapje. Daarna gaan we met de handen in het deeg en maken een authentiek voorgerecht, agnolotti pasta, zoals de nonna's het maken in Piemonte. We sluiten af met een mediterraan meesterwerk: vis in papillotte, perfect gegaard met aardappelen uit de oven. Het wordt een avond vol interessante technieken, smaak en Italiaanse flair!
Antipasti: Chiccetti van pasta met gebrande polpo
Voorgerecht: Authentieke agnolotti pasta
Hoofdgerecht: Mediterrane vis in papillotte met aardappelen
Foto : Heikki
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.
Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.