FINGERFOOD
2 workshops met een heleboel fingerfood om vingers en duimen van af te likken

Niveau:
Tom Degroote

In de prijs voor deze workshop reeks is alles ingebgrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

In 2 workshops neemt Tom Degroote je mee op en trip door de wereld van de fingerfood. Hij zal ervoor zorgen dat je hapjes tijdens je feestjes voortaan "fingerlicking good" zijn!

Hij spreekt alle delen van de wereld aan om de lekkerste hapjes met jullie te bereiden in onze keuken.

Datums : Do 30/323 en do 27/4/23

Tom Degroote

Specialisatie:
Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken


Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.