De prijs van deze workshop is incl. BTW
De prijs van deze workshop is incl. BTW
In een reeks van 5 workshops gaan we samen een aantal klassieke gerechten bereiden.
De twist? We gaan met dezelfde hoofdingrediënten telkens ook een aantal variaties maken.
Denk aan vol-au-vent als klassieker en met de kip als hoofdingrediënt maken we nog een aantal gerechten.
Vol-au-vent kroket , waterzooi , chicken korma ...
We volgen de seizoenen, en we zijn ruimdenkend voor onze twists. We zijn niet vies van wat fusion met Azië!
Deze workshop duurt ongeveer 4 uur.
We maken alle gerechten samen en eten alles samen op. Smullen dus!
Datums workshops : wo 30/09 - wo 07/10 - wo 18/11 - do 3/12 en wo 13/1
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.
Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.
Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.
In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.