Aziatisch koken
VOLZET

Niveau:
binnenkort communiceren we nieuwe datums 10:30 - 14:30 Diya JanssensNataya Charanrat 260 de bar is open tijdens deze workshops

Deze workshop is incl 21% btw

2 x Indisch koken / 2 x Thais koken

Wat mag je verwachten?

Diya en Nataya zullen jullie meenemen in de prachtige Indische en Thaise keuken. Zij maken met veel passie een menu met jullie klaar om duimen en vingers aan af te likken.

18/1 : Indische klassiekers

15/2 : Thais

14/3 : Indisch

25/4 : Thais

Je kan deze workshop-reeks enkel in een volledig pakket volgen.

Diya Janssens

Specialisatie:
Indische en Oosterse keuken


Diya werd geboren in Basanti, Indië. Op 2-jarige leeftijd werd ze door een Vlaams gezin geadopteerd en sindsdien woont Diya in België.

Door haar roots en haar enorme passie voor eten heeft Diya zich laten inspireren om te verrassen met klassieke Indische gerechten waar ze toch wat van haar Vlaamse persoonlijkheid in steekt.

Zo zijn Indische gerechten meestal zeer pikant, waardoor je op den duur niet meer smaakt wat je eet. Dat vindt ze jammer. Daarom houdt zij daar rekening mee in haar recepten, zodat iedereen kan mee genieten van deze toch zeer speciale keuken.

Ontdek meer van deze chef

Nataya Charanrat

Specialisatie:
Thaise keuken


Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.