Tomaten! VOLZET
Kookworkshop met uitsluitend gerechten waar de tomaat centraal staat

Niveau:
Vrijdag 10/07/20 19:00 - 22:30 Tom De Vos 65 Euro Aperitief inbegrepen

Wat mag je verwachten

We maken een heleboel dingen met tomaten. De tomaat staat centraal, maar uiteraard gaan we ook telkens een gerechtje maken en degusteren

Denk aan bloody mary / gazpacho / tomaat burrata / tomate crevette / ratatouille / tomatensaus / tomatensoep / opgevulde tomaat / tomaten inleggen, ...

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.