FISH met 'Pieterman'
2 workshops met alles over bewerken en bereiden van vis

Niveau:
Ma 22/11/21 en ma 6/12/21 19:00 - 23:00 Pieter DhaeseTom De Vos 85 Euro per workshop Marcel Flambé arrangement : 320 Euro voor 2p per workshop De bar is open tijdens deze workshop

De prijs voor deze workshop is incl. BTW. Alles inbegrepen behalve drankjes.

Je kan enkel inschrijven voor de reeks van 2 workshops

Leer vis bewerken en bereiden met Pieter en Tom

Pieterman is op zeer korte tijd een gevestigde waarde geworden in de visbranche in Brugge.

Pieter heeft een verleden in een grote vishandel aan de kust, en trok in 2020 naar Brugge om er een top vishanel uit de grond te stampen. 

Hij zal jullie leren hoe je verschillende soorten vis kan fileren, ontvellen en snijden, maar ook hoe je kan herkenen of je vis en schaaldieren vers zijn en hoe lang houdbaar.

Workshop 22/11 : alles over verse noordzeevis (kabeljauw / zalm / zeebaars / tong, tarbot en veel meer) 

Workshop 06/12 : alles over schaaldieren (kreeft /oesters / langoustine / coquilles en veel meer )

Tom zal dan wat vis bereiden zodat er ook ruim kan geproefd worden. 

Pieter Dhaese

Specialisatie:
vis en schaaldieren


Pieter studeerde marketing en international ondernemen, maar werd na zijn studies assistent manager Carrefour vis. Hij werd later mede-eignaar van vishandel Nautilus in Koksijde. In 2020 ging hij solo werder met z'n eigen vishandel Pieterman in Sint-Andries. Pieter is zowel een ervaren visbewerker als viskok. 

Ontdek meer van deze chef

Tom De Vos

Tom De Vos is 50, geboren in Gent, en al meer dan 25 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.

Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.

Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.

 

 

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.