De perfecte fazant
VOLZET

Niveau:
Za 17/10/20 10u30 tot 14u30 Hermes Vanliefde 110 Euro 395 Euro all incl. voor 2 personen 1 aperitief inbegrepen

De prijs voor deze workshop is incl BTW

Wat mag je verwachten

Hermes is al vele jaren chef van het bekende restaurant Rock Fort in Brugge. 

Hij maakt ter gelegenheid van het begin van het jachtseizoen op fazant (15/10) een menu klaar met als hoofdgerecht fazant.

Maak komaf met je fazant die veel te droog is, en leer hoe het moet van een specialist!

Het menu bestaat uit een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Er is een aperitief inbegrepen!

Hermes Vanliefde

Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.

Sinds 2001 staat hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager) in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Rock- Fort is al bijna 20 jaar een monument in de horeca te Brugge.

Quote van een goeie vriend:

‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…

Ruimdenkend
Origineel
Classy
Kwaliteit
-
Fijnproeverij
Ontspannend
Royaal
Terugkomen!

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.