In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles ingebgrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
OFYR staat voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen.
Tijdens onze 4 uur durende workshops ga je aan de slag onder begeleiding van een professionele chef en bereid je verschillende gerechten waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen.
We experimenteren niet enkel met de warmtezones van de plaat, maar ook de verschillende accesoires komen aan bod. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse ter beschikking gesteld.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen.
Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.
Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops
Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!
Foto : Pieter D'Hoop