In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Niet iedereen heeft de cuisson van vis even goed in de vingers. Elke vis heeft een andere bereiding en gaartijd nodig. Tijdens deze workshop komen verschillende vissen aan bod, worden fonds gemaakt voor soepen en sauzen, en worden effectief een aantal gerechten met vis volledig bereid en geserveerd om te proeven. Een avondje vis dus, but not as you know it!
De foto's zijn louter illustratief. Dit zijn niet de visgerechtjes die zullen gemaakt worden
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.