Tijdens deze workshop maak je verschillende gerechtjes klaar uit de typsiche keuken van het Midden Oosten. Denk aan gerechten in de stijl van Ottolenghi, maar ook aan street food uit deze regio, gekenmerkt door gebruik van veel goenten en specerijen.
Allemaal nieuwe gerechten (voor wie de workshop al eens volgde).
Chef van dienst Hermes Vanliefde heeft veel passie voor keuken. Smullen!
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.