In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Ontdek de culinaire schatten van La bella Italia. Leer hoe je de traditionele cannelloni maakt een pasta met zeevruchten op de gril en een verleidelijk dessert: zuppa inglese, met lagen vol romige gulzigheid.
In deze masterclass neemt Sarah Puozzo je mee naar de Italiaanse klassiekers, waar ambacht en passie samenkomen in elk gerecht.
Home made Cannelloni
Pasta met zeevruchten op de bbq
Zuppa Inglese
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Sarah Puozzo is culinair journalist, auteur en (tv-)kok over de Italiaanse keuken.
Onder de vleugels van haar Venetiaanse familie leerde ze op haar zesde al gnocchi maken. Ze ontdekte dat deze fluweelzachte aardappelballetjes niet aan de Mama Miracoli-boom groeien, maar gemaakt worden van aardappelen, eieren en bloem. Pure ingrediënten, de authentieke Italiaanse keuken. Later ging ze naar Italië en Frankrijk om chefsopleidingen te volgen bij gerenommeerde scholen.
Vooral pasta maken werd later een grote passie. En een passie geeft je honger naar meer. Dat gebeurde in 2020 waar ze de Master of Pasta-titel behaalde in Italië. Kort daarna richtte ze de eerste Pasta Academy op in de Benelux. De academie breidde snel uit met onder andere een bredere culinaire repertoire.
Sarah speelt graag met vuur, niet altijd in de keuken maar ook in de natuur want dat is haar speeltuin. Open vuur, kamado’s of smokers. Stoer BBQ’en, daar flakkert ze van op. Ze is dan ook te zien in het NjamTV-programma “Open vuur”.
In 2022 stond ze in de Top50-lijst van de meest invloedrijke foodies van België en ook van Nederland.