In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
Tom Degroote selecteert een aantal Cote a l'os van verschillende rassen uit het assortiment van slagerij Dierendonck.
Samen met hem gaan jullie de steaks perfect afbakken en degusteren. Dit gebeurt zowel aan het fornuis als op de barbeque. We passen dus verschillende bereidingen toe (kamado, grill, pan)
Tegelijkertijd worden een aantal bijgerechten en sauzen geserveerd die goed matchen.
Max 14 deelnemers! Exclusieve workshop met topvlees van Dierendonck!!
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen.
Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.
Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops
Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!
Foto : Pieter D'Hoop