COTE A L'OS by Dierendonck (13/2)
Leer de perfecte Côte à l'os bakken met Dierendonck ambassadeur Tom Degroote

Niveau:
13/02/25 19:00 - 23:00 Tom Degroote 125€ Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Tom Degroote selecteert een aantal Cote a l'os van verschillende rassen uit het assortiment van slagerij Dierendonck.

Samen met hem gaan jullie de steaks perfect afbakken en degusteren. Dit gebeurt zowel aan het fornuis als op de barbeque. We passen dus verschillende bereidingen toe (kamado, grill, pan)

Tegelijkertijd worden een aantal bijgerechten en sauzen geserveerd die goed matchen.

Max 14 deelnemers! Exclusieve workshop met topvlees van Dierendonck!!

Tom Degroote

Specialisatie:
Open vuur - vleesbereidingen - wereldkeuken


Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen. 

Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.

Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops

Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!

Foto : Pieter D'Hoop

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.