Deze workshop is een initiatief van Dhondt, leef mooi.
We gebruiken outdoor kookmateriaal uit het assortiment van de Dhondt winkels om heerlijke paella te bereiden
De prijs voor deze workshop is incl BTW.
Deze workshop is een initiatief van Dhondt, leef mooi.
We gebruiken outdoor kookmateriaal uit het assortiment van de Dhondt winkels om heerlijke paella te bereiden
De prijs voor deze workshop is incl BTW.
Je leert een smakelijke paella maken op de OFYR toestellen van Dhondt.
We starten met het maken van een goeie bouillon, want de bouillon maakt de paella. We gaan verschillende soorten paella maken, met zeevruchten, vlees en zelfs een veggie versie.
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Tom De Vos is 54, geboren in Gent, en al meer dan 29 jaar Bruggeling.
Hij volgde een opleiding als slager-traiteur en ging daarna in Nederland werken, bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd.
Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees.
Hij is een gepassioneerde kok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.
In ‘Fox Flambé’ wil hij die passie met je delen.