Tête Pressée
4 plaatsen beschikbaar

Niveau:
Dinsdag 29/09/20 19:00 - 23:00 Pieter Lonneville 110 Marcel Flambé : 395 Euro voor 2 personen 1 aperitief inbegrepen

Pieter maakt met jullie een volledig menu klaar dat helemaal in de lijn ligt met de heerlijke gerechten van zijn restaurant!

De prijs in incl BTW voor de workshop en het menu, 1 aperitief inbegrepen.

Wat mag je verwachten?

Tête Pressée vertaalt nostalgie in een eigenzinnig eetconcept. Samen eten aan een lange tafel, in een open keuken. Tête Pressée is genieten van goed eten en van samenzijn, want eten mag ook gezellig zijn. Die ongedwongen huiselijke sfeer van weleer beleef je aan tafel bij Lien en Pieter.

Pieter werkt het liefst met producten van leveranciers uit de buurt. Puur. Dagvers. Kwaliteits­producten die artisanaal worden gekweekt en geteeld of gevangen. Tête Pressée is een be­wus­te keuken. Het is herkenbare gastronomie, lekker authentiek, een beetje bruut maar eerlijk tot op het bot. Omdat eenvoud siert.

Pieter zal bij Fox Flambé samen met jullie koken zoals het voor z'n eigen restaurant zou zijn.

Het menu voor 29/9 : 

- Hapje

- Groenloof / Gerookte platte kaas / Liefmans goudenbrand

- Goulash van lamsschouder / risottokroket

- Rijstpap / hazelnoot / mandarijn

Pieter Lonneville

Specialisatie:
Herkenbare gastronomie, lekker authentiek, een beetje bruut maar eerlijk tot op het bot


Tête Pressée vertaalt nostalgie in een eigenzinnig eetconcept. Samen eten aan een lange tafel, in een open keuken. Tête Pressée is genieten van goed eten en van samenzijn, want eten mag ook gezellig zijn. Die ongedwongen huiselijke sfeer van weleer beleef je aan tafel bij Lien en Pieter.

Pieter werkt het liefst met producten van leveranciers uit de buurt. Puur. Dagvers. Kwaliteits­producten die artisanaal worden gekweekt en geteeld of gevangen. Tête Pressée is een be­wus­te keuken. Het is herkenbare gastronomie, lekker authentiek, een beetje bruut maar eerlijk tot op het bot. Omdat eenvoud siert.

Pieter Lonneville (°07/07/1979) is de chef van Tête Pressée. Hij kookt intuïtief. Speelt in de open keuken. Met ingrediënten, met nieuwe ideeën en met de gasten aan de eettoog. Naturel en bescheiden.

Na een goede leerschool bij Stefaan Couttenye in 't Hommelhof roerde Pieter enkele jaren in de potten van Oud Sluis. Sergio Herman leerde hem producten koesteren en koken tot in per­fectie. Na een sabbatjaar in IJsland kwam Pieter in Brugge terecht.

In juli 2009 opende hij met zijn vrouw Lien Vanrafelghem zijn eigen restaurant en traiteurwinkel in een voormalige beenhouwerij.

In 2016 behaalde Pieter zijn getuigenschrift als Slager-Spekslager.

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.