De prijs voor deze workshop is incl. btw
De prijs voor deze workshop is incl. btw
Ruige houdt ervan om in LESS te werken. Door de internationale vibe in de gerechten en medewerkers, maar ook voor het sharing concept.
Dit zorgt ervoor dat er in het servies een soort super gestructureerde chaos ontstaat die mee de vibe geeft aan LESS.
In LESS kan je terecht voor een heel divers aantal gerechten, de kaart is opgesplitst in Bites, Starters, Mains, Sweet.
Alles kan besteld worden om te delen of per persoon als je niet wil delen en komt door zoals de chefs het bereiden.
Het menu voor de workshop wordt pas later vastgelegd
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Ruige is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan dat onlangs z'n eerste Michelin ster verdiende.
Na een opleiding in Spermalie met stages In Zwitserland Steigenberger hotel , La source ** en Interscaldes ***
is Ruige beginnen werken in La butte aux bois, en dan voornamelijk in La Source. Hij heeft er de volledige transformatie meegemaakt van lekker eten naar hoogwaardig culinair fine dining.
Na 3 jaar ben is Ruige begonnen in Hertog Jan ***, hier heeft hij gewerkt tot net voor de verhuis naar Zedelgem.
En toen heeft hij ervoor gekozen om in het nieuwe concept LESS te werken.
Na een paar jaar heeft hij zich kunnen opwerken tot Chef en Medezaakvoerder.
In maart 2019 zijn ze verhuisd naar het Zand en is LESS Eatery ontstaan zoals het nu bestaat.
Inmiddels heeft LESS Eatery een Michelin ster.
Foto Ruige by Kris Vlegels