L-E-S-S*
Nog 1 plaats beschikbaar

Niveau:
Maandag 19/10 19:00 - 23:00 Ruige Vermeire 135 1 aperitief inbegrepen

De prijs voor deze workshop is incl. btw

Wat mag je verwachten?

Ruige houdt ervan om in LESS te werken. Door de internationale vibe in de gerechten en medewerkers, maar ook voor het sharing concept.
Dit zorgt ervoor dat er in het servies een soort super gestructureerde chaos ontstaat die mee de vibe geeft aan LESS.
In LESS kan je terecht voor een heel divers aantal gerechten, de kaart is opgesplitst in Bites, Starters, Mains, Sweet.
Alles kan besteld worden om te delen of per persoon als je niet wil delen en komt door zoals de chefs het bereiden.

Het menu voor de workshop wordt pas later vastgelegd

Ruige Vermeire

Specialisatie:
Fusion keuken met Europese en Aziatische invloeden


Ruige is de chef van restaurant L-E-S-S by Hertog-Jan dat onlangs z'n eerste Michelin ster verdiende.

Na een opleiding in Spermalie met stages In Zwitserland Steigenberger hotel , La source ** en Interscaldes ***
is Ruige beginnen werken in La butte aux bois, en dan voornamelijk in La Source. Hij heeft er de volledige transformatie meegemaakt van lekker eten naar hoogwaardig culinair fine dining.
Na 3 jaar ben is Ruige begonnen in Hertog Jan ***, hier heeft hij gewerkt tot net voor de verhuis naar Zedelgem. 

En toen heeft hij ervoor gekozen om in het nieuwe concept LESS te werken.

Na een paar jaar heeft hij zich kunnen opwerken tot Chef en Medezaakvoerder.
In maart 2019 zijn ze verhuisd naar het Zand en is LESS Eatery ontstaan zoals het nu bestaat.

Inmiddels heeft LESS Eatery een Michelin ster.

Foto Ruige by Kris Vlegels

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.