In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft niets mee te brengen.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft niets mee te brengen.
De prijs is incl BTW.
Edwin kookt graag met locale producten.
Het thema van zijn workshop is 'SMAKEN UIT DE ZEE'
Verwacht je maar aan topproduten en heerlijke smaken!
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Sterrenchef Edwin Menue is eigenaar van het sterrenrestaurant Cuines 33. Hij droomde ervan om motorcrosser te worden, maar na een slechte val moest hij noodgedwongen van route veranderen.
Met een opleding aan de hotelschool in ROC Terneuzen, werkervaring in verschillende restaurants en behoorlijk wat stages wist hij Sergio Herman te overtuigen. Zijn 3 jaar harde werk in het restaurant Oud Sluis kreeg hij zeker en vast terugbetaald in kennis, maturiteit en karakter.
Met deze kennis opende Edwin Cuines 33: een uniek tapasrestaurant in Knokke. Zijn gerechten stralen passie, gedurfde smaken en kosmopolitische flair uit. Met maar 1 doel voor ogen; zijn gasten een onvergetelijke ervaring bieden, nam hij een eerste Michelin ster op zak.
Zonder enige ervaring of familie in de horeca waagde hij zich aan dit avontuur en dat loonde. Hij haalt net zoals tijdens het motorcrossen alles uit de kast om zijn beste kookkunsten te laten zien en daar ogen de njam-kijkers heel blij mee zijn.
Tegenwoordig is Cuines 33 geen tapasrestaurant meer, maar geweldig eigentijds omakase-restaurant, met veel wereldse invloeden en top producten. The sky is the limit voor Cuines 33!