BRUUT by Bruno Timperman (15/3) VOLZET
Bereid een heerlijk menu met topchef Bruno Timperman

Niveau:
15/03/25 11:00 - 15:00 Bruno Timperman 130 Euro Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs

In de prijs voor deze workshop reeks is alles inbegrepen behalve drankjes.

De prijs is incl BTW.  

Wat mag je verwachten?

Bruut is bruut. Bruno kookt volgens seizoen en volgens wat hij op dat moment interessant vindt en beschikbaar heeft. Wij weten dus niet wat er op het menu zal staan. We weten wel dat Bruno internatioaal bejubeld wordt door collega's en foodies, en dat zijn restaurant Bruut in vele internationale lijstjes voorkomt. Een workshop waar wij zelf enorm naar uitkijken!

Bruno Timperman

Specialisatie:
Streekproducten met een moderne visie


Bruno staat borg voor geslaagde evenwichtige smaakcombinaties en inventieve gerechten vol spanning en diepgang. Hij gebruikt natuurlijke producten en bekijkt elk gerecht van uit een eigenzinnige hoek. Een van de meest talentvolle chefs van het land!

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.