Bruut
Nog 1 plaats beschikbaar

Niveau:
Za 24/10/20 10:30 - 14:30 Bruno Timperman 110 Marcel Flambé : 395 Euro voor 2 personen 1 aperitief inbegrepen

De prijs is incl. BTW. Alles inbegrepen behalve dranken.

Wat mag je verwachten

Het menu voor 24 oktober moet nog vestgelegd worden.

Bistro Bruut staat voor een mooie synthese van onze Vlaamse keuken, waar terroir en tradities in een eigentijds kleedje worden gestoken. Door een combinatie van streekproducten met een moderne visie willen zij een nieuwe kijk geven op onze eetcultuur.

Bruno gaat in z'n eigen gekende stijl samen met jullie een menu klaar maken dat perfect past in het herfst seizoen. Deze periode is zeer interessant qua product. Iets om naar uit te kijken.

De workshop zal zo'n 4 uur duren. Je maakt een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert, en jullie eten alles samen op.

Bruno Timperman

Bruno staat borg voor geslaagde evenwichtige smaakcombinaties en inventieve gerechten vol spanning en diepgang. Hij gebruikt natuurlijke producten en bekijkt elk gerecht van uit een eigenzinnige hoek. Een van de meest talentvolle chefs van het land!

Ontdek meer van deze chef

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in onze workshops en laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.