In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes.
De prijs is incl BTW.
We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om een toestel te beheersen is: ermee aan de slag te gaan. Daarom gaan jullie zelf een aantal gerechtjes klaarmaken waarvoor jullie verschillende technieken zullen gebruiken. Jullie worden ingedeeld in kleine groepjes en elke groep krijgt een Bastard ter beschikking.
Tom Degroote bereidt een wintermenu voor. Ideaal dus om voor de winter reeds wat leuke technieken en gerechten bij te leren.
U wenst zich in te schrijven op de wachtlijst voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op van zodra er een plaats in onze workshop vrijkomt.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Als sales ambassador bij ’s lands bekendste beenhouwer Dierendonck kent Tom Degroote alle geheimen van ‘the world of meat’. Hij is thuis in de keukens van de beste restaurants en helpt chefs het beste stuk vlees te kiezen voor hun bereidingen.
Tom is ook ambassadeur voor OFYR en THE BASTARD, en Njam TV-chef in het programma 'Open 'Vuur'.
Doordat hij ganse dagen in de hospitalitysector rondhost en de vinger aan de gastronomische pols heeft, wordt hij regelmatig gevraagd om deel uit te maken van food-gerelateerde Think-tanks en geeft hij ook kookworkshops en bbq-workshops
Als punkrocker in hart en nieren werpt hij zich altijd ‘feet first’ en met een zak vol goesting in het leven, doorspekt met lekker eten, veel fun, humor en goddelijke drank. Be prepared!
Foto : Pieter D'Hoop