In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft zelf niets mee te brengen.
De prijs is incl BTW.
In de prijs voor deze workshop is alles inbegrepen behalve drankjes. Je hoeft zelf niets mee te brengen.
De prijs is incl BTW.
Was je ooit al bij Asador Etxebarri of Elkano? Heb al eens gegeten in een typische Baskische asador? In deze workshop gaan we wat typische gerechten en producten bereiden uit de Baskische keuken, maar op een OFYR.
Als je geen Ofyr hebt thuis is dat niet erg. Je kan al deze gerechten ook op een gewone bbq bereiden.
Zullen zeker bereid worden : tarbot, carabineros, txuléton Rubia Gallega, en meer.
Iets om écht naar uit te kijken!!!
Max 20 plaatsen
U wenst een inschrijving aan te vragen voor deze workshop?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Nodig een vriend uit om deze workshop te bekijken.
Na zijn opleiding in Ter Duinen vertrok Hermes richting Vienne (F) naar La Piramide**.
Via tussenstops bij La Terrasse** in Juan Les Pins en de Talbot House in Engeland belandde hij in de Karmeliet***.
Tot oktober 2023 stond hij als chef, samen met Peter Laloo (de bordendrager), 22 jaar in zijn eigen zaak Rock-Fort.
Quote van een goeie vriend:
‘t Is voor het gekletter in de keuken van die felbehaarde pottenlekker en de prietpraat van de kale maître en zijn twee boys, dat je mij wekelijks een paar keer aan hun toog vindt! En eigenlijk ook een beetje omdat het daar altijd lekker is…
Hermes is tegenwoordig freelance chef. Hij kookt bij Fox Flambé, geeft er workshops, maar is ook actief in catering en als privé chef.